Frontrunner.nl wordt Vindjeschoen.nl

Frontrunner.nl wordt Vindjeschoen.nl

Door Eefje

Vanaf vandaag is de naam van onze vergelijkingswebsite aangepast naar Vind je Schoen (vindjeschoen.nl). Voorheen werd gebruik gemaakt van de naam Frontrunner.nl. U kunt als bezoeker van onze website er vanuit gaan dat Vind je Schoen de zelfde service en kwaliteit blijft aanbieden als voorheen. 

"We hebben de naam aangepast op verzoek van de failliete winkelketen Front Runner. De huidige eigenaar van het merkrecht Front Runner gaven aan niet blij te zijn met onze vergelijkingswebsite op het domein frontrunner.nl. Vandaar dat wij besloten hebben om de naam van onze vergelijkingswebsite aan te passen. " aldus Bo. 

Front Runner was een winkelketen van voornamelijk schoenenwinkels. Front Runner had winkels in Amsterdam, Amersfoort, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle. De keten kampte met teruglopende omzet, oplopende kosten en de gevolgen van inbraak in het magazijn. Eind 2017 is de keten failliet geraakt.

Vanaf nu kun je dus voor dezelfde diensten en service rechtstreeks terecht op onze website www.vindjeschoen.nl

Vind je Schoen is een vergelijkingswebsite waarop honderden betrouwbaren schoenen en kleding webshops op zijn aangesloten. Zij presenteren hun aanbod waarin Vind je Schoen (voorheen Frontrunner.nl) een slimme sortering en filtering heeft ontwikkeld. Hierdoor kun je makkelijk en snel schoenen vergelijken uit meedere webshops. Zodra je over wilt gaan tot de aanschaf van een artikel wordt je door ons doorverwezen naar de juiste partij. Deze partij zorgt voor de betaling, de verzending en de klantenservice van uw order.