Deze schoenen kun je het hele jaar lang dragen

Deze schoenen kun je het hele jaar lang dragen

Door Redactie

Als je nieuwe schoenen gaat shoppen, heb je natuurlijk een heleboel designs om uit te kiezen. Vind je het belangrijk om je schoenen het hele jaar lang te kunnen dragen? Daar zijn zeker slimme keuzes in te maken. Lees en leer!

Sneakers

Het zijn de populairste schoenen van het moment: sneakers. Kijk maar eens om je heen op straat, om te zien dat heel veel mensen ze dragen. En dat is niet gek! Sneakers dames zijn trendy, comfortabel en goed te combineren met je kleding. Ga daarom op zoek naar het perfecte paar. Witte sneakers zijn geliefd, maar je kunt juist ook voor een heel andere kleur gaan. Het is maar net wat jij fraai vindt.

Laarsjes

Ook laarsjes kun je in alle seizoenen dragen. Enkellaarsjes bijvoorbeeld, of juist wat hogere laarzen. Ze zitten doorgaans heerlijk en bieden warmte. In de zomer komt dat ook gewoon van pas, als het ’s avonds wat afkoelt. Onder een broek of jurk: laarsjes staan eigenlijk altijd goed. Het maakt ze tot ware must-haves.

Veterschoenen

Wil je netjes voor de dag komen? Dan zijn veterschoenen de juiste keuze. Alhoewel dat toch wel een beetje een eenzijdig beeld schetst. Veterschoenen kunnen namelijk ook heel stoer zijn, als je kiest voor een hoge boot met veters. Zo past dit type schoen ook weer bij iedere stijl! Veterschoenen worden doorgaans van leer gemaakt: een sterke materiaalsoort, waar je lang mee doet. Dat is natuurlijk altijd mooi.

Loafers

Met of zonder sokken erin: loafers dames veroveren het straatbeeld. Ze zijn enerzijds casual, maar anderzijds juist ook netjes en formeel. Je kunt er dus alle kanten mee op: draag ze zowel naar je werk als naar het terras. Ze zitten in ieder geval heerlijk. En je stapt er ook nog eens zo in. Sneller de deur uitgaan kan haast niet.

Hakken

Wil je netjes voor de dag komen? Dan denken we toch wel gauw aan hakken. Al is dit een erg brede categorie, want hakken zijn er natuurlijk in veel soorten en maten te vinden. De klassieke keuze? Dat is de pump. Hiermee kun je eigenlijk niet de mist ingaan. Maak je nette outfit er compleet mee of geef een casual outfit juist net dat beetje extra. Maar ook laarsjes met hakken kunnen heel sierlijk staan – en bieden net wat meer ondersteuning aan je voeten.

Sandalen

Tot slot: sandalen! Je denkt bij sandalen misschien direct aan de zomermaanden, maar als je fan bent van sandalen kun je ze ook in de andere seizoenen dragen. Met name wat meer gesloten sandalen, die bijvoorbeeld ook de tenen omsluiten. Draag er een sokje bij en je kunt ze ook aan als het wat kouder is. Vroeger was het not done, sandalen met sokken dragen – maar vandaag de dag zit dat weer helemaal anders. Gewoon doen dus. En ook op een feestje zijn sandalen een sierlijke keuze: dat kan tevens als het wat kouder is, zolang dat feestje maar binnen wordt gehouden.